Službeno putovanje

Ovim  putem obavještavamo  sve naše  poslovne partnere da je naša direktorica Marija Pavlak i voditeljica administracije Petra Nižić išle na službeno putovanje.

Read more...

Uskršnja čestitka

Tvrtka Zicer d.o.o. svim svojim poslovnim partnerima želi sretan i blagoslovljen Uskrs!

Read more...

Godišnji odmor

Obavještavamo sve svoje poslovne partnere da će zaposlenici naše trvrtke biti na godišnjem odmoru od 12.04. do 22.4.2014.

 

 

Read more...

Izvješće intervjua provedeno za zapošljavanje

U skladu s Okvirnim planom i programom rada vježbeničke tvrtke ZICER D.O.O. menadžment iznosi izvještaj intervjua za zapošljavanje na dan 7.11.2013.

Intervju je ukupno proveden sa 15 ispitanika. U ...

Read more...

Povratak na posao

Dragi naši suradnici i poslovni partneri,obavještavamo vas da smo  se uspješno i odmorno vratili na naše radno mjesto poslje zimskih praznika.Nadamo se jos boljem i uspješnijem poslovanju,te ...

Read more...

Godišnji odmor

Obavještavamo sve svoje poslovne partnere da će zaposlenici naše tvrtke biti na godišnjem odmoru od 20.12 do 13.01.2014.

Read more...

Božićni i novogodišnji blagdani

 Tvrtka Zicer d.o.o svim  svojim  poslovnim partnerima  od srca želi Čestit  Božić  i uspješnu 2014. godinu.

Read more...

Obveze prema kupcima

U našem svakodnevnom poslovanju zadovoljavanje kupaca je na prvom mjestu. Kupcimo omogućujemo i povrat novca ukoliko nisu zadovoljni našim proizvodom. Kada kupac donese potvrdu o kupnji odnosno račun može zatražiti povrat novca.
Na ...

Read more...

Vizija i misija

VIZIJA: Vizija naše tvrtke je zadovoljiti potrebe kupaca kvalitetom svojih proizvoda. Profesionalnim pristupom želimo postati vodeća tvrtka na području prodaje sportske opreme.
Želimo izgraditi pozitivan odnos s kupcima i razviti rješenja koja trebaju ...

Read more...

O nama

Zicer d.o.o. je osnovana 07. studenog sa sjedištem u Vrgorcu. Bavimo se trgovinom sportske opreme. Tvrtka se sastoji od 4 odjela: administracije, nabave sa skladištem, marketinga i računovodstva. Direktor naše ...

Read more...