KANTARION I OKOLIŠ

U našoj ponudi se nalaze proizvodi koje su proizveli mali proizvođači iz cijele Hrvatske. Radi se o ručno izrađenim kremama, eteričnim uljima koji su destilirani u našim malim destilerijama, o čajevima koji su ubrani na našim poljima ili uzgojeni na našim njivama, aroma lampe koje se prodaju unikatne su.  


Sapuni su izrađeni po staroj, domaćoj recepturi, a pilinzi izmješani od naše Jadranske soli i biljaka našeg podneblja, a posebice smilja koje većinski prevladava na našem podneblju. Košarice, proizvedene u Međimurju koriste se za upakiravanje darova.


Prednost prirodne kozmetike je što su sastojci za preparate iz ekološkog uzgoja. Takva sirovina je puno intenzivnija, zdravija, bolja za kožu. Osim toga, pazi se na konzervanse koji se stavljaju u preparate. Krajnji potrošač sigurniji je kada na kožu stavlja takve preparate, naročito tko ima osjetljivu ili bolesnu kožu. Orijentacija na kupca i potrebe tržišta glavne su nam smjernice u planiranju proizvodnje. Ovakvim pristupom osigurali smo siguran plasman naših proizvoda na tržište. Isto tako, dobrodošli ste po bilo kakav savjet u vezi naše kozmetike.