Vizija i misija

MISIJA: Misija naše tvrtke prije svega je zadovoljenje potreba naših kupaca, kako s kvalitetom naših proizvoda, tako i sa relativno pristojnom cijenom. Također, još nam je cilj proširiti asortiman naše robe, da tvrtka bude profitabilna uz uvjet ispunjena zahtjeva i potreba naručitelja svojih zaposlenika i društvene zajednice. Postizanje potpunog zadovoljstva korisnika s našim visoko kvalitetnim proizvodima, konstantno poboljšanje kvaliteta proizvoda s ciljem postizanja potpune konkurentnosti na tržištu.
Strateški cilj nam je održavati i razvijati najbolju produktivnost i prodaju i kroz kontinuirano obrazovanje i rad na zajedništvu postati kompetentan, ljubazan, stručan i uslužan djelatnik.

VIZIJA: Vizija naše tvrtke je brzo i bezbolno probijanje kako na naša, tako i na strana tržišta. Naša tvrtka nastoji biti moderna, fleksibilna, učinkovita i inovativna. Bavi se kvalitetom svojih proizvoda, profesionalnim pristupom te zadovoljstvom naših klijenata. Stabilno i dugoročno razvijanje tvrtke kroz korištenje najnovijih i najefikasnijih tehnologija i opreme. Naš pristup prema klijentima bit će kreativniji i poduzetniji. Želimo izgraditi pozitivan odnos sa kupcem i razviti riješenja koja našim korisnicima trebaju. Odnosi s kupcima, dobavljačima, zaposlenicima, lokalnoj zajednici, obilježavat će dugoročni partnerski odnos temeljen na povjerenju, poštenju, timskom radu i međusobnom poštivanju. Dtaljan opis vizije naše tvrtke pogledajte na: http://vthorizont.wix.com/vt-horizont