Izvještaj o radu tvrtke

IZVJEŠTAJ O RADU

 

U ovom dokumentu će biti opisan rad unutar društva s ograničenom odgovornošću koje posluje pod jednoglasno izabranim nazivom Horizont.

Izvještaj se podnosi za razdoblje od 05.09.2013.  do 01.12.2013. Godine.

Bitno je napomenuti da su svi zaposlenici obavljali svoje dužnosti bez prisile, te da su za to primili unaprijed dogovorenu naknadu.   * Krenuvši od top-menadžmenta  koji je u razdoblju od 10.09.2013. do 20.09.2013. Godine bio zadužen za odabir samih zaposlenika te smještaj istih na ( u tom trenutku) slobodna radna mjesta. Također  su od strane menadžmenta bila provedena ispitivanja i testiranja kandidata za radna mjesta na koja su se prijavili ( ispunjavanjem životopisa i zamolbi za posao).

Svi kandidati su pokazali da imaju sve kvalitete koje se od njih traže i posljedično tome su i dobili radno mjesto. Prije svega su izabrani voditelji odjela kao što su odjel za računovodstvo, nabavu, marketing… te su isti pravili podjelu rada dodijelivši zaposlenicima razne dužnosti poput izrade kalendara, posjetnica…itd. Bitno je napomenuti da su i sami učestvovali u obavljanju tih dužnosti.

Također je izrađen i logo za Horizont d.o.o koji je usvojen jednoglasno a u njegovom izrađivanju je sudjelovao odjel za marketinške aktivnosti.

Na kraju bitno je spomenuti da su svi poslovi obavljani u razdoblju od 01.10.2013. do 01.11.2013. godine.završeni na vrijeme te da su zaposlenici spremni za daljnje poslovne aktivnosti.

 

 

Horizont d.o.o

 

Mladen Barbir                                                                                              u Vrgorcu 18.11.2013.