O nama

Vježbovna tvrtka Ekonomske škole Katarina Zrinski , Dioniz d.d. već duži period uspješno posluje kao fiktivno trgovačko društvo. Tvrtka je osnovana 2010 godine s vizijom da u narednom razdoblju postane regionalni lider u proizvodnji i prodaji vina.  Djelatnost kojom se bavi je proizvodnja vina od grožđa.

 

 U trgovačkom društvu Dioniz d.d. zaposleno je 20 zaposlenika. Visoku stručnu spremu ima 6 zaposlenika, a ostali zaposlenici imaju srednju stručnu spremu.


Trgovačko društvo Dioniz d.d. podjeljeno je u  6 sekotra: prodaja, nabava, marketing, ljudski resursi i računovodstvo i financije. U poslovnom svijetu važnost pridajemo našim vjernim  partnerima, budućim  pratrenima i Vama, koji ste kupnjom našeg vina postali dio našeg poslovnog tima. Našem partnerima i kupcima predstavljamo se kao vjerni i pouzdan partneri jer je njihovo povjerenje naš uspješan nastavak poslovanja.

Naši kupaci su nam  uvijek na prvom mjestu.

O vinima:

Naša vina su vrhunska,  jer su rađena od vrlo kvalitetne sorte grožđa  koji potječu iz naše lijepe Dalmatinske zagore i Dalmatinskog zaleđa. Naših vina su  Graševina Dioniz i Plavac Dioniz koji su napravljeni od bijelog i crnog grožđa, a ostali asortiman vina nalazi se na našoj web stranici.Slogan trgovačkog društva Dioniz d.d.: „Popijte nešto fino jer tu za Vas je Dioniz vino"